(SABINA
Åhhh, har just suttit i 40 minuter och knåpat ihop ett så fiffigt och väl genomtänkt inlägg, och så ska dumma jag få för mig att trycka på någon knapp så att allt försvinner. Jag lovar det är sant, man kan vara så dum…

Aja, här får ni bilder från dagen istället!

Dagens WOD

IMG_1808

IMG_1830

 

 

 

 

 

IMG_1811

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1825

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens höjdpunkt var i alla fall mitt köp av Reebok Crossfit Nano 2.0 på förmiddagen! Jag invigde dem på passet idag och jag är övertygad om att det var skorna som fick mig att flyga upp när jag gjorde burpees!

Men… När jag köpte de skorna kollade försäljaren på mina gamla skor, kollade på mina fötter och frågade om jag hade ont i knän och fötter, och det är ju ingen hemlighet att jag har problem med knäna. Han sade att jag skulle ha en sula som stabiliserar upp foten, hindrar den från att ”falla in” och ska förhindra besvär med just leder osv. Han menade på att alternativet var att träna upp foten med till exempel barfotaskor och liknande och menade på att den här sulan är en genväg till starkare fötter. Men vad säger ni där ute som kanske har lite mer erfarenhet än mig? Är en sula verkligen rätt väg att gå? Att ”fuska” sig till en starkare(?) fot?
Jag försökte fråga om det inte var så att man i själva verket blev svagare i fötterna av en sula just för att man får så mycket stöd, och då sa han (jag citerar!) ”det ska jag absolut inte uttrycka mig något om”…. Vad betyder det??

IMG_1834