Ingen kan göra allt- alla kan göra något!

Det har inte undgått någon vad som pågår i världen just nu och att väldigt många människor är på flykt. Även till Luleå kommer varje dag hundratals människor som varit på flykt i flera veckor. I många fall med bristfällig mat och vätska och med en osäker framtid till mötes.

Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa lite. Därför ska vi på Holistic göra vad vi kan. Enligt uppgifter behövs pengar, vattenflaskor samt volontärhjälp.

Nedan följer olika sätt att hjälpa till på.

Tack för din hjälp!

—Samla in pengar—

På onsdag 23/9 kör vi en avslutande WOD på samtliga dagens pass för att samla in pengar till flyktingarna.

Vi avslutar passet med: AMRAP KB sving i 5 min. Alltså så många kettlebellsvingar som möjligt i 5 min. Varje KB sving är värd 1 kr. Om du tex hinner med 150 svingar så skänker du 150:-
Givetvis är det ok att skänka ett bidrag även om du inte deltar på passet.

Swisha ditt bidrag till Therese Appelqvist som koordinerar insamlingen. SWISHnummer: 070 3333106 märk inbetalningen med ”AKUT” Pengarna går oavkortat till inköp av mediciner som det är väldigt stort behov av (tex vätskeersättning samt febernedsättande).

—Vattenflaskor—

Vattenflaskor har vi i överflöd. Med start idag kommer vi att ha en sopsäck utställd i boxen där du kan lämna in överflödiga vattenflaskor som du har liggandes hemma. Alla flaskor ”utan ägare” i boxen skänkes också iväg. OBS endast rena flaskor.

—Volontärhjälp—

På tågstation i Luleå behövs dagligen volontärhjälp (inga specifika yrkeskunskaper är nödvändiga). Volontärerna jobbar i skift 9-11 samt 11-13, 7 dagar i veckan. Det är bara att dyka upp på tågstation och ta kontakt med någon av de volontärer som redan finns på plats.

I dagsläget finns inget behov av bidrag i form av kläder.