Behandlingar

Snabba på din återhämtning eller bjussa din kropp på lite avslappning.

Nu kan vi erbjuda olika typer av behandlingar som ska hjälpa dig att återhämta dig från träningen bättre. Eller bara slappna av och unna din kropp något som den behöver. Läs mer om de olika behandlingsmedoderna nedan. Alla behandlingar utförs i vårt behandlingsrum i boxen. Enkelt att boka in före eller efter att du tränat. Prata med Kim i boxen för mer info.

Idrottsmassage

Idrottsmassage passar dig som är stel, har olika kramptillstånd, vilket vi också kallar muskelknutor, spända triggerpunkter, skador och andra obalanser i dina muskler. Näringstillförseln till muskelns vävnad ökar och slaggprodukter transporteras bort. Det ger även en smärtlindrande effekt.

Koppning

Koppning är en läkekonst som först användes av forntida kinesiska utövare som kallade det ” horn terapi”. Koppar placeras med hjälp av vacuum antingen stationärt eller cirkulerandes (koppningsmassage) ut på kroppen för att dra fräscht blod, lymfa och ledvätskor till våra problemområden.
Dessutom kommer suget från kopparna hjälpa till att störa sammanväxningar mellan huden och underliggande bindväv som är bra för oss som tränar, då ett tight bindväv behåller slaggprodukter i musklerna längre. Koppning ses som djupare bindvävsmassage och kan göra lite ondare än vanlig ”avslappnings” massage.

Theragun behandling

Percussion therapy eller slag terapi accelererar och förbättrar reparationen av muskelfibrer genom att ge snabba trycksprängningar i koncentrerade, kortvariga pulser djupt in i kroppens vävnader. Detta ökar blodflödet till olika kritiska områden, vilket möjliggör smärtlindring och därigenom förbättrar funktion och rörelseomfång. Mer info om Theragun här>

För bokning

Kontakta Kim på kim@crossfitholistic.se
eller 070-6723681

Priser Holistic medlemmar
60 min 700:-
30 min 400:-

Priser övriga
60 min 800:-
30 min 450:- 

Betalning via SWISH på plats.