Under utvalda tisdagar under sommaren kommer vi köra våra populära BootCamps! Tuff, skitig, utmanade och grymt rolig träning I varierande miljöer runtom Luleå.

Passen kommer att vara 60 min långa och innefatta löpning, samarbetsövningar, egen kroppsstyrka, och överraskande moment.

Vi tar in 14 pers/pass och bokning sker som vanligt i Wodify. Passen är endast till för Holisticmedlemmar. Exakt var passen kommer att hållas meddelas i vår facebookgrupp dagarna innan varje pass.

–Start tisdag 14 juni!–

Passen kommer att ledas av Kalle Håkansson som sedan länge tränat med oss. Kalle har sedan tidigare erfarenhet av att hålla i Nordic Militarypass, har tävlat i alpint och multsport i den absoluta världstoppen och är en allmänt trevlig kille (som ju dessutom är schtark!).

Kalles bakgrund:
Kalle har en bred idrottsbakgrund som i ungdomsåren bestod av en seriös satsning mot alpin skidåkning och gick skidlinjen på gymnasiet. Då den satsningen tog slut påbörjades ett sökandes efter utmaningar som resulterade i deltagande i div långlopp med deltagande i multisport VM i Tibet/Nepal som höjdpunkt. Har efter det provat mycket och deltagit i svenska långlopp i fjällen, långlopp enduro (Novemberkåsan och Gotland Grand National), långlopp med slädhundar (fjälldraget) och till slut åter i slalombacken med SM guld 2013. Kärleken till crossfit kommer från att den är nära besläktad med den barmarksträning som nöttes av Kalle under 70 och 80-talet. Har tidigare även coachat Nordic Miltary Trainin grupper.

Utbildning:
Alpina Skidlinjen
Ungdomsledarutbildning, SATU1, SATU2 (Svensk alpin tränarutbildning)
Coachutbildning Nordic Military Training

Mer om Kalle här>