I måndags hade vi som bekant Holistic stängd på kvällen pga coachutbildning. En mycket nyttig kväll där vi bland annat gick igenom vår coachmetodik, vår programmering och hur våra pass bedrivs. Allt för att göra er träning till en ännu roligare, effektivare och helt enkelt bättre träningsupplevelse.

Vår coach Thomas höll sedan i en grundläggande rörelseutbildning. Fokus låg på positioner och rörelse mellan positioner och visade hur all rörelse hänger samman oavsett om det är burpees, hopp, pull-ups, ring-dips eller armhävningar.

Utgångspunkten i utbildningen var muskulär balans mellan kroppens fram- och baksida. En stor del av den vardagliga värk som många upplever i nacke, rygg, höft och axlar kan åtgärdas genom just muskulär balans. Och inte minst ökar effektiviteten i rörelser och vi blir starkare, snabbare och kommer kunna utföra fler och mer avancerade rörelser. Nyttiga insikter och lärdomar för oss alla som vi även hoppas ska komma er medlemmar till nytta under framtida pass.

Vi kommer framöver att hålla liknande utbildningar inriktad även för er medlemmar. Om du inte redan gjort det, föranmäl gärna ditt intresse för en sådan utbildning via mail till daniel@crossfitholistic.se

WP_20130225_011 (1) WP_20130225_008 (1) WP_20130225_016 (2) WP_20130225_003