Många av våra medlemmar har efterfrågat gemensamma och ledarledda löp- och konditionspass. Det är något vi givetvis vill erbjuda er, vi har bara väntat på att efterfrågan ska bli tillräckligt stor.

Ett förslag är att köra ett gemensamt löppass/vecka och utöver det programmera för några fler löppass som körs på egen hand. Vi skulle även kunna styra upp löpskolningar, workshops, gemensamma lopp och en hel del annat kul.

Anna skrev tidigare ett blogginlägg om Blodomloppet som flera verkar vara sugna att springa. Vi skulle kunna dra ihop ett (eller flera) Holisticlag (5 pers/lag). Läs mer här>

Föreslår att alla som är intresserade ses i boxen på torsdag 21 mars kl 17.00 så kan vi snacka mer om önskemålen och förväntningarna kring detta. Om du inte kan delta men ändå är intresserad skicka då ett mail till daniel@crossfitholistic.se

Läs mer om konditionsfokuserad CrossFitträning här: www.crossfitendurance.com Grymt effektiv träning som bla tog mig igenom min första Ironman förra sommaren med en träningsmängd som var ca hälften av vad en genomsnittlig ironman triatlet utsätter sig för.