Igår hade vi uppstartsmöte för vår Endurance (löp) grupp för att få in lite tankar och önskemål på hur ett upplägg kan tänkas se ut framöver. Vi var ca 10 pers på plats och några som meddelat att de är intresserade men inte kunde delta på mötet. Totalt blir vi nog mellan 15-25 st i denna Endurancegrupp. Kul!

De vanligaste önskemålen på vad ett sådant initiativ ska bidra med var:

  • Löpteknik
  • Genomtänkta löpupplägg
  • Sammanhållning och pepp från att springa i grupp

Vi kommer att köra ett gemensamt och ledarlett löppass på tisdagar kl 17:00 med start tisdag 26 mars. Vi utgår alltid ifrån CrossFit Holistic om inget annat meddelas. Passet kommer att ledas av någon/några av CFH coacherna.

Utöver det kommer vi att programmera två löp WODs som får genomföras på egen hand. Men givetvis finns en poäng att även köra dessa pass i grupp men det är upp till er medlemmar att styra upp eventuella gemensamma löpningar utöver tisdagspasset. Alla veckans pass kommer att publiceras veckovis på vår WODblogg på hemsidan.

Vidare finns intresse från några att styra upp ett eller flera Holisticlag till Blodomloppet. Mer info om detta kommer. Anna bloggar om detta här>

Om du är intresserad av att vara med i Endurancegruppen, tveka inte att höra av dig:
daniel@crossfitholistic.se
070-6902302

CrossFit Endurance är ett konditionsupplägg som, precis som CrossFit, fokuserar på kvalite istället för kvantitet. Varje löppass har ett syfte och löpteknik står alltid i fokus. Träningsmängden är ofta mindre än i traditionella löpupplägg, skaderisken är mindre samtidigt som resultaten ofta är betydligt bättre. Läs mer om CrossFit Endurance här>