(ANNA)

1000 LIKES på Facebook! Det skulle firas med er hejdundrandes WOD.
Jag var beskådare idag, de som var med fick sig en rejäl omgång. Gött kött allihopa!

PhotoGrid_1363030940049

PhotoGrid_1363029579351

Nu laddar jag för att bli frisk. Hatar att bara kolla på när andra tränar.

I min missär gick jag hem och lagade en apgod pesto. Enkelt att göra, ni som älskar vitlök måste testa den. Smakar himmel, vitlökshimmel!

IMG_20130311_073228

PESTO
pinjenötter och solrosfrön 50/50
vitlök
olivolja
färsk basilika
salt och peppar

Mixa ihop allt! Jag började med vitlök, nötter, frön och basilika och hällde sedan på olivolja till den fått konsistens. Salta och peppra efter smak. Pesto är en perfekt side order till sallad, grillat eller i för att smaksätta pasta (för er som käkar det).

Jag hoppas att vitlöken håller alla basiller borta. På onsdag måste jag vara fräsch annars blir det inget Open för mig på torsdag. Körde lite stretch, foam roller och pull ups idag. Inte alls mycket pull ups om jag ska vara ärlig. Känns att jag har något skit i kroppen för leder och muskler är extra stela. Bäst jag vilar mer i stället för att bli sämre. Kalle testade Kelly Starretts tips på att mjuka upp låren med en stång, han verkade tycka om det riktigt mycket. Hehe..

IMG_20130311_100750
Heja heja alla ni som ska nöta marklyft imorgon.