Vilka är vi?
CrossFit Holistic är inget vanligt gym. Vi är en innovativ träningsanläggning där kompetens från träningsvärldens alla hörn samlas. I en inspirerande miljö hjälper vi människor närmare sin fulla fysiska kapacitet oavsett om de är elit eller nybörjare. Via coachledda gruppass eller individuell träning lär sig våra medlemmar lyfta, springa, hoppa, dra, simma och en massa annat som får dem att fungera bättre i vardagen.

Vi växer så att det knakar och i dagsläget är vi 8 coacher. En salig blandning av: en tyngdlyftare, ett basketproffs, en tidigare kampsportare, en triatlet, en yogi, en tidigare elitgymnast, en militär och en crossfittävlande.

Nu vill vi komplettera vårt sköna gäng av coacher med personligheter och kompetenser som gör oss till en ännu grymmare och trevligare träningsanläggning.

Vad vi söker
Coach
Vi behöver utöka vårt coachteam med ytterligare en coach som efter en introduktionsperiod är redo att själv börja coacha crossfitpass. Du bör vara beredd att jobba tidiga morgnar och sena kvällar och gärna kunna coacha totalt mellan 4-10 timmar/vecka (och troligtvis även mer framöver). Du kommer att få coacha våra medlemmar och även andra externa grupper antingen på vår anläggning eller ute hos kund.

Trainees
Vi är ute efter några trainees som är villiga att lära sig coachyrket och på sikt vara redo att själv coacha grupper inom crossfit eller crossfitrelaterad träning. Du skulle få assistera någon av våra coacher på gruppass och hjälpa till med den dagliga verksamheten.

Vem är du?
För att du ska trivas hos oss bör du såklart älska träning och att omge dig med svettiga, glada och ambitiösa människor. Du gillar att söka efter ny kompetens och hålla dig uppdaterad kring forskning och debatter inom träningsvärlden. Formella utbildningar eller kurser relaterat till vår verksamhet är meriterande. Dessutom är det är en klar fördel om du träffat på en skivstång regelbundet de senaste åren. För att inte känna dig allt för vilsen i våra diskussioner vet du förmodligen redan vem Rich Froning är, du har någon gång talkat ner händerna på en Eleikoskivstång, och har säkert läst något som Kelly Starrett eller Mark Rippetoe skrivit.

Vad vi erbjuder
Du kommer att träffa på uppemot 200 förväntansfulla och entusiastiska medlemmar som vill åt din kunskap. Inspirerande, eller hur? Du kommer ständigt att få delta på oplanerade micromöten coacher emellan både före, under och efter träningspass. Undantagsvis träffas vi i coachteamet även i civila kläder. Dina blivande kollegor är alla nördar (i ordets absolut mest positiva bemärkelse) på sina egna sätt och gillar att debattera och ifrågasätta metoder och arbetssätt för att tillsammans komma fram till lösningar som fungerar optimalt för just våra medlemmar. Till råga på allt kommer du som coach även få en rimlig lön för att ta del av detta!

Hur du söker
Maila in din ansökan med CV och personligt brev till daniel@crossfitholistic.se senast 28 februari. Rekrytering och intervjuer sker löpande.

För mer info
Daniel Muotka, ägare CrossFit Holistic
070 – 6902302
daniel@crossfitholistic.se
www.crossfitholistic.se