Det är mer på gång på Holistic än någonsin tidigare. Det känns både spännande och inspirerande. Jag och Stefan och de övriga coacherna jobbar så hårt och smart vi kan för att ro allting i hamn. Här tänkte jag beskriva lite av det som kommer att hända och hur vi ser på den närmsta framtiden.

Vad står Holistic för egentligen?

Nyligen hade vi en Think Tank med oss coacher där vi försökte definiera vad CrossFit Holistic går ut på. Vad vi står för helt enkelt. Vi kom fram till följande värdeord som vi tycker beskriver oss:

>Utveckling<
Träningen för medlemmarna ska alltid vara utvecklande, precis som boxen alltid ska vara i utveckling. Vi har alla en drivkraft att bli en bättre version av den vi är idag.

>Passion<
Kärleken till träning, rörelse och hälsa är något som förenar oss. Vi tränar inte för att vi måste träna, vi tränar för att det är kul att träna.

>Gemenskap<
Hos oss ska alla känna sig välkomna. Tillsammans hjälps vi åt att skapa denna känsla av delaktighet, jämställdhet och respekt för varandra.

Det går att hitta så mycket mer mening i varje term men jag vill inte bli för långrandig. Hoppas ni känner igen er i det vi kom fram till. Vi kommer att göra vårt bästa att förmedla innehållet i dessa värdeord i allt vi gör och kommunicerar.

Höstens prio nr 1

Det som står allra högst upp på min och hela Holistics agenda är att fortsätta erbjuda rolig, kompetent och effektiv träning till er medlemmar. (Mer om vårt exakta tänk kring vår programmering i ett senare inlägg). Vi ska göra det med passion och med ett välkomnande bemötande. Det tror jag är viktiga komponenter för att vi ska ha kul och för att vi ska utvecklas. Vi blir både starka och glada.

Saker som händer i höst

Paleo utmaningen
Vår 30-dagars utmaning för att hjälpa till att hitta en kost som stödjer träningen. (som startade igår 31/8) http://www.crossfitholistic.se/holistics-paleoutmaning-2-0/

Holistic Think Tank
Vår diskussionshörna som vi kör semi-regelbundet. Det är upp till er medlemmar att föreslå ämnen att ta upp. http://www.crossfitholistic.se/holistic-think-tank/

Boxmästerskap
Datum för detta ännu inte helt fastställt men i höst kommer vi ha ett boxmästerskap där alla som vill får prova på att tävla. Hur seriöst man tar det är helt upp till en själv.

Tyngdlyftningsklasser
I höst kommer vi att börja med klasser som är helt och hållet fokuserade på tyngdlyftning. Alltså 60 minuter med fokus på ryck (snatch) och stöt (clean and jerk). Huvudcoach på dessa pass kommer vara Tobbe.

Ido Portal inspirerade pass
Vi kommer även i höst att ha speciella pass som fokuserar på gymnastik, mobility och stretch. Passen kommer delvis att inspireras av Ido Portal men även med andra influenser. Huvudcoach på dessa pass kommer vara Karin. Dessa klasser kommer tillfälligt att ersätta Cindys Mobilitypass (då Cindy tvingats flytta tillfälligt pga renovering).

Senior CrossFit
Vi vill kunna erbjuda en anpassad variant av vår träning även till en äldre målgrupp. Mer info om detta kommer snart. Huvudcoach på dessa pass kommer att vara Stina Berglund. Förvarna era föräldrar och mor/farföräldrar! (Mer om Stina framöver)

Mamma CrossFit
Träning speciellt anpassad för mammor (nyblivna likaväl som de med äldre barn). Fokus ligger på hård och allsidig träning för att komma tillbaka starkare än innan graviditeten. Huvudcoach är Stina Berglund. http://www.crossfitholistic.se/mamma

Junior CrossFit
Regelbundna pass för barn kommer förhoppningsvis att starta nu i höst. Mer info om detta framöver.

Värvarkampanj
Vi kommer att komma med lite roliga kampanjer som kommer att få er att tjata ännu mer om CrossFit till era nära och kära.

Renovering av herrarnas omklädning
Som ni säkert vet har delar av fastigheten (där herrarnas omklädning är) drabbats av vattenskador under det kraftiga skyfallet i sommar. Torkning av de skadade utrymmena pågår för fullt. Inte ens byggarna vet exakt hur länge det kommer att ta. Men räkna med slutet av hösten innan det står klart. Prioritet hos byggarna ligger på att få omklädningen klar först. Beklagar detta och ingen hoppas mer än jag att det är i användbart skick så snart som möjligt.

Lilla skafferiet
Givetvis kommer vi att samarbeta med Ida och Addes nyöppnade Lilla Skafferiet. Kan i dagsläget inte säga mer än att vi kommer att komma med saker som kommer att gynna er. Både vad gäller fika och kött.

De var nog allt av de viktigaste just nu. Som alltid är det bara att hugga tag eller maila mig eller någon av coacherna om du har frågor kring något gällande boxen.

Jag vill önska alla nya som gamla medlemmar en riktigt bra träningshöst!

Ses i boxen!

/Daniel