En intensivkurs för dig som snabbt vill komma igång med CrossFit. Totalt 6 timmar lördag 26 april – söndag 27 april 09.00-12.00 båda dagarna.

Efter genomförd utbildning är du välkommen att teckna medlemskap på CrossFit Holistic. Kursen passar också bra för dig som på egen hand vill fortsätta med CrossFit på ditt ”vanliga gym” och ger dig många nyttiga lärdomar och verktyg för att fortsätta träningen på egen hand.

Programmet kommer att ge dig en grundlig och skonsam väg in till CrossFitträning där du får en inblick i både teori och praktik. Detta för att minimera skaderisken och för att öka effektiviteten och förståelsen för träningsformen. Det här är en anpassad tvådagars utbildning som syftar till att avliva myten om att man måste vara ”elit-tränad” för att kunna träna CrossFit. Vi har idag en mycket bred medlemsbas med allt ifrån helt träningsovana personer till några av Sveriges mest vältränade. Träningsformen modifieras för att ge resultat och passa alla, oavsett nuvarande fysisk status.

Utbildningen leds av en eller flera av våra coacher och hålls på CrossFit Holistic i Luleå. Kursen har samma innehåll som våra populära nybörjarprogram som normalt går över 3 veckor. Enda skillnaden är att vi kör allt under två dagar för att du snabbare ska lära dig grunderna för att komma igång med riktig CrossFitträning efter genomförd utbildning.

Pris
1500:-
Om du inom två veckor efter avslutat program tecknar ett 6 eller 12 månaders medlemskap så bjuder vi på halva kursavgiften (750:-).

Anmälan
Betala in 1500:- via knappen ”köp och betala” nedan. En Paypalsida laddas och för att registrera klickar ni på paypalknappen.

[wp_cart_button name=”Intensivkurs” price=”1500″] [show_wp_shopping_cart]

Max 12 deltagare. Först till kvarn.
Anmälan är bindande.

Plats
CrossFit Holistic, Luleå. Midgårdsvägen 3 (mittemot Coop arena)

Preliminärt schema
–lördag 26 april–
Introduktion och teori
Knäböj
Kettlebell
Gymnastik

–söndag 27 april–
Kost
Marklyft
Pressar
Tyngdlyftning

Frågor och mer information:
daniel@crossfitholistic.se
070-6902302