(ANNA)

Kära Holisticare.

Sommaren for förbi lika snabbt som vanligt. Jag hade en fin sådan. Var en sväng i Norge men spenderade mest tid på Västkusten med nära och kära. Sol, hav, varma dagar och ljumna nätter. Nu är hösten på ingång, vilket betyder åter till fysiologi och anatomi. Jag är laddad. Men denna termin kommer jag vara i en ny stad. I min lilla etta i Uppsala. Ja. Det stämmer, jag har flyttat.

Lite vemodigt att lämna Luleå det ska jag erkänna. Men det känns bra. Och det känns rätt.

Jag vill i alla fall tacka för alla sköna tider, i och utanför boxen, med er.  Jag har träffat många nya vänner. På Holistic har jag utvecklats, som männska och ”atlet”. Hittat nya övningar att nöta och bli bra på. Boxen var min ungdomsgård när jag behövde den som mest. Kort och gott: Våren i Luleå var fantastisk, och det mycket tack vare er.

Jag kommer tillbaka när ni minst anar. Men tills dess. Fortsätt kötta. Utvecklas och slita.

Allt gott!