(ANNA)

Måndag var rena rama lekstugan. Jag & Linda hade bestämt pull up-dejt innan woden. Lovisa hängde också med. Tanken var att köra chins men vi fick syn på ringarna och började utmana varandra i allt från T2B till L-sit. Riktigt kul. Och sjukt bra träning. Alla små balans muskler som man annars aldrig tränar fick slita som tusan. Det var nästan för kul! Får man ha ett par ringar hemma när man är 25 år?

Linda ägde i ringarna. Klarade både chins och en snygg L-sit (som hon inte trodde hon kunde) – KUL! High five på den!

IMG_20130415_071221 IMG_20130415_071604

När det var dags för WOD:en var jag redan helt slut haha.. Så här såg gårdagen pass ut. Tungt alltså!

IMG_20130415_071418

Mesade inte på styrkedelen, började med 20 kg men efter fyra varv gav jag mig på 24. Pweeh! Riktigt tungt så det gällde att koppla på höften. Bra träning. Älskar KB samtidigt som jag hatar det. Mitt grepp är så dåligt, måste öva upp det. Metcon 1 var jobbig, enarms-grejer kräver mycket av bålen, när vi var inne på metcon 2 var min ländrygg helt död. Fick bryta. Tråkigt men det är tråkigare att skada sig.

Idag har jag en välförtjänt vilodag. Har träningsvärk i hela ryggen, axlar och nacken. Känner mig lite som en gammal tant. Haha. Och benen sedan milen i förrgår är också tunga. Shit. Har bokat in mig på passet imorgon men ska känna efter hur kroppen mår på morgonen. Att köra tunga lyft med en trött rygg är meningslöst. Kanske blir intervaller i stället 🙂 Vi får se.

Oh! Btw. Hittade min pulsklocka (!) Den låg i en tröja som hängde på toan haha.. så typiskt mig.

IMG_20130416_163501

Från och med nu blir det lekstuga varje måndag, häng på om ni vill!

Herååå!