Nybörjare

Aldrig provat på CrossFit? Inga problem!

Du behöver inte komma i form på egen hand innan du börjar träna med oss. Vi hjälper dig att komma igång på ett sätt som passar just dig. Du väljer själv om du vill gå Grundutbildningen i grupp eller enskilt med personlig tränare på dagar och tider som passar just dig.

För dig som inte kört CrossFit tidigare så har vi en obligatorisk grundutbildning där du lär dig alla grunder. Vi varvar teori med praktik för att ge dig en smidig väg in till CrossFitträning. Utbildningen kommer bland annat att lära dig:

  • Knäböj
  • Marklyft
  • Kettlebells
  • Gymnastiska grunder
  • Tyngdlyftning
  • Och mycket mer

Träningskonsultation + screening ingår

I varje grundutbildning ingår en träningskonsultation samt en rörlighets- och stabilitetsscreening med en av våra coacher. Detta för att tillsammans med dig få ett nuläge, klargöra vart du vill, och hur du på bästa sätt når dit. Vi går igenom din eventuella skadehistorik, din kost, din träningsbakgrund, dina sömnvanor och annat som påverkar din hälsa.

Grundutbildning i grupp (1500:-)

Totalt 4 gemensamma pass a 60 min. Ny grupp startar första tisdagen varje månad.
Om du gör Grundutbildningen i grupp och sedan väljer att teckna 6 eller 12 månaders medlemskap så får du 250:- rabatt på medlemskapet!

Grundutbildning med PT (1500:-)

Två träffar a 90 minuter på dagar och tider som passar precis dig. Boka in den första träffen (90min) via knappen nedan. Du kan även boka in träff nummer två via bokningssidan eller med PTn efter den första träffen.

Innehållet är det samma som i grundutbildning i grupp men här finns en chans att individanpassa mer än då man kör i grupp.

Efter genomförd Grundutbildning är du välkommen att teckna medlemskap här.