CrossFit nybörjarprogram

Intresserad av CrossFit men inte vågat prova på det ännu? – Då är vårt 3-veckorsprogram något för dig. Totalt sex träffar med start vecka 14.
Vecka 14 startar vi upp den tionde rundan av vårt populära nybörjarprogram för dig som vill komma igång med CrossFit och effektivt lära dig grunderna. Programmet kommer att ge dig en grundlig och skonsam väg in till CrossFitträning där du får en inblick i både teori och praktik. Detta för att minimera skaderisken och för att öka effektiviteten och förståelsen för träningsformen.

Det här är ett anpassat 3-veckorsprogram som syftar till att avliva myten om att man måste vara ”elit-tränad” för att kunna träna CrossFit. Vi har idag en mycket bred medlemsbas med allt ifrån helt träningsovana personer till några av Sveriges mest vältränade. Träningsformen modifieras för att ge resultat och passa alla, oavsett nuvarande fysisk status.

Efter avslutat program har du möjlighet att teckna medlemskap.
Om du av någon anledning missar någon träff på Nybörjarprogrammet kan du ta igen det vid ett senare tillfälle men behöver inte vänta på det innan du tecknar medlemskap.

Preliminärt program samt dagar:
Pass 1 tisdag 1/4 kl 19:30: CrossFit teori + grundläggande rörelser
Pass 2 onsdag 2/4 kl 18:30: Knäböj + WOD (work out of the day)
Pass 3 tisdag 8/4 kl 19:30: Kostteori + marklyft
Pass 4 fredag 11/4 kl 18:00: Kettlebell + gymnastikgrunder
Pass 5 tisdag 15/4 kl 19:30: Pressövningar + WOD
Pass 6 onsdag 16/3 kl 18:30 Tyngdlyftningsgrunder + summering

Under programmet kommer ni att träffa och lära känna de flesta av våra coacher och känna på olika ledarstilar och kompetenser. Alla pass bedrivs på CrossFit Holistic.

Pris
1500:-
Om du inom två veckor efter avslutat program tecknar ett 6 eller 12 månaders medlemskap så bjuder vi på halva kursavgiften (750:-).

Anmälan (fulltecknad)

Plats
CrossFit Holistic, Luleå. Midgårdsvägen 3 (mittemot Coop arena)

Frågor och mer information:
daniel@crossfitholistic.se
070-6902302