CrossFit nybörjarprogram

Intresserad av CrossFit men inte vågat prova på det ännu? – Då är vårt 3-veckorsprogram något för dig. Totalt sex träffar med start vecka 3.
Vecka 3 startar vi upp den sjunde rundan av vårt populära nybörjarprogram för dig som vill komma igång med CrossFit och effektivt lära dig grunderna. Programmet kommer att ge dig en grundlig och skonsam väg in till CrossFitträning där du får en inblick i både teori och praktik. Detta för att minimera skaderisken och för att öka effektiviteten och förståelsen för träningsformen

Det här är ett anpassat 3-veckorsprogram som syftar till att avliva myten om att man måste vara ”elit-tränad” för att kunna träna CrossFit. Vi har idag en mycket bred medlemsbas med allt ifrån helt träningsovana personer till några av Sveriges mest vältränade. Träningsformen modifieras för att ge resultat och passa alla, oavsett nuvarande fysisk status.

Preliminärt program samt dagar:
Pass 1 tisdag 14/1 kl 19:30: CrossFit teori + grundläggande rörelser
Pass 2 söndag 19/1 kl 14:30: Knäböj + WOD (work out of the day)
Pass 3 tisdag 21/1 kl 19:30: Kostteori + marklyft
Pass 4 söndag 26/1 kl 14:30: Kettlebell + gymnastikgrunder
Pass 5 tisdag 28/1 kl 19:30: Pressövningar + WOD
Pass 6 söndag 2/2 kl 14:30 Tyngdlyftningsgrunder + summering

Under programmet kommer ni att träffa och lära känna de flesta av våra coacher och känna på olika ledarstilar och kompetenser. Alla pass bedrivs på CrossFit Holistic

Pris
1500:-
Om du inom två veckor efter avslutat program tecknar ett 6 eller 12 månaders medlemskap så bjuder vi på halva kursavgiften (750:-).

Anmälan
Fulltecknad. Info om nytt utbildningstillfälle kommer inom kort.

Max 12 deltagare. Först till kvarn.
Anmälan är bindande.

Plats
CrossFit Holistic, Luleå. Midgårdsvägen 3 (mittemot Coop arena)

Frågor och mer information:
daniel@crossfitholistic.se
070-6902302