Barbells & Barbecue

Träning och bra (och GOD!) mat går hand i hand. Vi är inga stora fan av pulverdieter eller andra quick fix bantningsmetoder. Istället förespråkar vi mat av hög kvalite med en klok fördelning av kolhydrater, fett och proteiner. Alla människor är olika och har således olika behov av näringsintag (beroende på bla. livsstil, träningsmängd, genetik, ålder). Gemensamt för alla är att vi mår bra av mat utan onödiga tillsatser, minimerat intag av socker, minskat intag av snabba kolhydrater och att äta fetter och proteiner av god kvalite.

Två gånger om året (januari och september) kör vi en kostutmaning för att erbjuda support  för de som vill komma igång med en bra kosthållning som stödjer ens hälsa och välmående likaväl som end prestationer i gymmet. Vi kallar utmaningen för Paleoutmaningen. Läs mer om det här:

Vi erbjuder även kostkonsultationer och kostplanering för de som önskar. Kontakta oss om du vill veta mer om det.

Barbells & Barbecue myntades en sommar då vi tog för vana att avsluta fredagspassen med att gemensamt grilla utanför boxen. Det är uppskattat att få hänga kvar en stund efter träningen och lära känna människor som delar vårt intresse för träning och bra mat. Först bra träning sedan bra mat på grillen. Barbells & Barbecue. Det passar rätt bra ihop.