(ANNA)

För några vecor sedan slängde jag ihop ett nytt recept Paleo knäcke. Tänkte dela med mig av det nu. Jag bakar aldrig efter ett recept utan tar oftast det jag har hemma, jag råder er att göra det samma. Det blir roligare då. Tiden i ugnen varierar beroende på ugn och hur tunt du gjort ditt bröd. Jag höll koll, spanade var tionde minut, tog tiden på första och följde det på nästa plåt.

Ibland blev kanterna klara före, då tog jag och bröt av dem och skjutsade in mitten delen lite till. Man får prova sig fram lite. Tipset är: längre tid på lägre temp, av erfarenhet blir bröder inte lika torrt.

Här är det recept jag utgick från.

IMG_20130228_122734

Efter modifiering blev det ungefär så här.

IMG_20130228_123222

Mitt blev fyra stora plåtar så man kan absolut köra hälften.

IMG_20130228_123700IMG_20130228_123618

Passar både som frulle, mellanmål eller om du vill ha någpt knaprigt till soppan. Mums mums!