(ANNA)

Yes! Jag mår bättre! Känns så bra!

Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att ta dagen med storm. Har känt mig likgiltig och omotiverad den sista tiden. Det var dags för en vändning. Och det enda som kan  ändra på det är jag själv. Därför gick ut på isen, i solskenet, tog en 45 min promenad innan frullen. När jag kom hem lagade jag Paleo plättar, aaaaasgoda, som jag käka med avokado, bacon & grekisk yoghurt blandat med hallon, kanel och vanlijpulver. Blandade smeten igår (i och med att det var våffeldagen) men Maria hade inget våffeljärn och jag blev trött så den fick chilla i kylen. I morse var den perfekt. Nom nom. Och super enkelt.

PALEOPLÄTTAR
1 banan
3 ägg
1 tsk kanel
1 msk husk
Mixa allt, och stek sedan i plättjärn med lite smör eller kokosfett.

IMG_20130326_084130

Solen skiner och jag har påsklov, kan det bli bättre? Jo lite, man kan åka till Dundret med två asbra tjejer som man inte sett på typ ett år.

Var en sväng på stan också, för det hade jag ju helt plötsligt tid med. För alla er som vill införskaffa lite nya stuff är Stadium att rekommendera, det kör ett kick-off erbjudande i en vecka nu. Ta 3 betala för 2. PÅ ALLT! Även Rea-varor. Schysst! Jag köpte lite tröjor och ett par löpartajts. Gick lös på runt 600 kr. Ska nog handla min löparskor och vindjacka där också. Jag avstod från löpargruppen idag, kan inte pressa mig än. Men körde i stället yoga idag vid lunch. Skönt med mjukstart. Men det är hurr burr vad kallt det är i boxen när man inte kör CF. Haha. Fick ha dubbla tröjor under avslappningen..

IMG_20130326_044622IMG_20130326_045327

Så gött att äntligen känna att kroppen börjar piggna till. Jag har mer energi och känner mig pepp! Snart ska jag ge WODen en omgång. Tar det dock lite manana än. Efter påsk ska ni få se samma gamla Anna (fast lite svagare haha) i boxen igen. Yeeeahj!

Ha det gött så länge!