Yes!

 

Härligt att bloggen är igång.

Det är jag som är Anna. Jag tränar på CrossFit Holistic och är en ganska ny men gedigen CrossFit-entusiast. Har just börjat läsa sjukgymnastikprogrammet på LTU och springer mellan campus och boxen så ofta jag kan. Sara som jag tränar med går i samma klass.

För er som undrar vem jag är och vad jag ska skriva om så kan jag dra det lite kort här: min tanke är att dela med mig av min träning, framför allt här i boxen men även utanför. Ni som vill hänga med kommer följa mig på min resa till och genom CrossFit Open 2013. Det är min premiärtävling i CrossFit och jag är sjukt taggad.

Jag älskar mat. Så det blir en hel del recept också. Tips och trix som fler kan ta del av. Just nu är jag inne på min andra vecka Paleo, den sk stenålderskosten. Jag gör det mest för att testa, se hur kroppen mår av kosten och om min magen får mer balans (har s.k ibs-mage, känslig för det mesta helt enkelt).

Enough said!

Morgonens pass var tuff! Bra slit alla ni vargar som var uppe i morse och slet.

Nu har Danny börjat verka. Inte nog med att dejten var tuff, jag och Sara körde Maximutmaningen direkt efter. Nu känns det i benen måste jag säga.

Imorgon blir det Open box. Vi planerar teknikträning och styrka, ring dips, squats och kanske slänga in en tabata eller två. Lust att hänga på? Vi ses i boxen kl 10.00!

 

/Anna