(ANNA)

Daniel la upp dagens pass som Jessica Pamanian från CrossFit Queens har programmerat, och det var ASKUL! Som ni redan vet så älskar jag HSPU. Trots träningsvärk i biceps från i torsdags gick det jättebra för mig. Tekniken börjar verkligen sitta nu. Jag klarar mig helt utan viktplatta under huvudet (bara en vikt blå matta).

Wod såg ut så här. Fyra varv av: 7 HSPU, 14 KBS och 21 Box jumps. Klarade första två varven utan konstigheter, sedan började det bränna för mycket i armarna och jag fick slänga under en viktplatta. Slet som tusan med kippen i slutet. Lätt att tappa teknik när man är trött, trots att det är så man behöver den som mest. Ibland klarade jag bara två, fick sedan gå ner och skaka armarna och köra två till. Men vägrade ta mer hjälp. Ville jobba hårt. Känns bra. Det är då man bygger muskler, inget meseri här inte.

Jag är nu inne på min sjätte dag av periodisk fasta. Trodde aldrig jag skulle kunna prestera så här bra på ett förmiddagspass utan frukost men det funkar. Idag kände jag mig råpigg. Och råstark. Jag har massor av energi.

Men efter passet gick jag för att handla, när klockan började närma sig ett kände jag mig lite slut. Då hade jag alltså inte ätit sedan 20.00 kvällen innan. För att inte svimma i väntan på bussen köpte jag en favvo – Eko körsbärstomater. EKO is da shit när det kommer till grönsaker.

IMG_20130413_152258

När jag kom hem slängde jag i mig en smutti, ett rejält lass tacos och sedan somna jag som en bebis. Haha. Är tydligen lite slitsamt för knoppen med periodisk fasta. Nu är pajen i ugnen. Hoppas det smakar. Recept kommer imorgon (om den blev god).

Imorgon ska jag testspringa milen med Lovisa. Har köpt en pulsklocka så ska bli extra kul. Första gången jag kör milen.. ever! Så önska mig lycka till 🙂

Tjarå!