Samarbete med Kroppsbalans

Vi inleder att samarbete med Kroppsbalans på Stationsgatan i Luleå. De erbjuder grymma terapeuter och massörer och en del andra behandlingar. Väldigt fina lokaler mitt i stan i Luleå.
 
–De har ett medlemserbjudande för alla som tränar på Crossfit Holistic – 10 % rabatt på alla behandlingar och tjänster.–

Om Kroppsbalans

Vi på Kroppsbalans bidrar till hållbar hälsa och ökad livskvalitet Nu har vi breddat vårt utbud för att hjälpa din kropp att komma i balans. Hos Kroppsbalans hittar du erfarna massörer, som med fingertoppskänsla kommer åt dina ömma punkter.

Medicinsk massage, idrottsmassage, Alex helhetsbehandling och kraniosakral terapi är populära behandlingar för dig som vill ha resultat. För att du ska få dina muskler uppmjukade på ett skönt sätt och känna dig riktigt avslappnad tipsar vi om klassisk- och intuitiv massage.

Vill du sätta extra guldkant på dig själv rekommenderar vi Hawaiimassage eller Kroppsbalans allra ljuvligaste.

Smidigast bokar du din tid via vår hemsida www.kroppsbalans.com eller ring 0920-259400. Våra mysiga lokaler ligger centralt i Luleå på Stationsgatan 46. Hoppas vi har lyckan att även få möta dig. Varmt välkommen!

Lite mer info om teamet på Kroppsbalans

Anneli Selberg:
Jag känner av vad din kropp behöver och lägger upp behandlingarna efter det. Min stil som massör är att ge dig behandlingar som både ger resultat och en fin upplevelse.

Anna Gudevik:
Jag vill med min massage och energi få dig att slappna av och släppa taget om alla tankar, så att du landar här och nu.

Alex Gudevik:
Mina behandlingar stöttar din kropps naturliga självläkande förmåga. Du kommer lättare kunna släppa på värk och spänningar som du burit på länge och åter hitta tillbaka till din balans, inre styrka och glädje igen.

Alexander Majorov:
Genom min massage känner jag av vilka muskler du har som behöver stärkas, töjas eller bara slappna av. Jag vägleder dig vidare i det som dyker upp. Allt för att du ska må så bra som möjligt både efter behandlingen och även på längre sikt.

By |2018-04-06T09:55:32+00:00april 6th, 2018|Boxen|0 Comments