(ANNA)

Vilket jäkla PANG-väder vi haft. Jag har nog solat på balkongen tre timmar varje dag den här veckan haha. As nice!

Jag vet jag varit borta ifrån bloggen ett tag. Behövde ladda om. Hamna i en djup svacka efter att jag varit sjuk i tre veckor, tappa lust och ork, musklerna känns som bortblåsta och det är som att börja om från början. Men nu är jag på banan igen. Det känns bra. Håller på med en kurs i skolan där vi leker PT för en kamrat, ett styrkepass och ett kondition, ett av mina mål är ju som sagt milen 29 maj (Blodomloppet) så det är mycket mer fokus på löpningen för mig. Springer minst ett distans och ett intervallpass i veckan. Nu på söndag ska jag även beta av milen för att se vilken tid jag tar mig runt på idag. Sedan ska jag, om 6 veckor när kursen är klar, slå det. GÖTT JU! IMG_20130410_213720

Förutom det har jag börjat med periodisk fasta. Vissa ha säkert hört om det. Tanken är att man äter under åtta timmar och fastar under 16. Man ska inte att svälta sig eller äta mindre utan hålla samma kalodiintag men äta mer koncentrerat. Vilka tider man vill hålla väljer man själv, huud saken är att man kör samma under hela perioden. Jag hoppar över frukost, äter mitt första mål mat kl 12.00 och sedan hinner jag med 2-3 mellanmål och ett rejält lass kvällsmat innan 20.00. Det kräver mycket planering och lite jävlar anamma, jag är ju hungrig när jag vaknar så det blir att bita ihop. Men mycket sitter i huvudet.

Jag gör det mest för att testa, jag har läst mycket om periodisk fasta och vill se hur det funkar, hur min kropp reagerar, OM den ens reagerar. Sedan om det ger någon fitnesseffekt, eller ämnesomsättningen blir bättre, jag sover bättre eller vad som nu kan hända bryr jag mig inte så mycket om.  Alla är vi olika. Så vi får se. Och så gillar jag ju utmaningar (!)

Vill ni läsa mer om vad det är finns en jättebra länk här >>

Jag ska köra det här i 18 dagar och är nu inne på min tredje. Tycker ändå det går himla fint.

Man längtar verkligen till lunchen. Det blir stooora mål mat och det smakar ännu bättre när man inte äter lika ofta. Har också fått en dille på banan i all mat. Haha, asgott.

IMG_20130410_093804 IMG_20130410_093824

Imorgon blir det DEJT! Wihoo. Och jag ska få göra HSPU igen. Yes! Vi ses väl i boxen?

 

IMG_20130410_143402