Bli galet stark tillsammans med världsmästarinnan i styrkelyft Angelica Brage. Delta på plats på CrossFit Holistic eller Online.

Vårt 8 veckorsprogram vänder sig till dig som vill bli galet stark och fokusera på baslyften knäböj, marklyft samt bänkpress. En mer lämpad coach är svår att hitta. Angelica har tävlat inom styrkelyft i ca åtta år och har vunnit både europamästerskap och världsmästerskap. Hon är utbildad PT och en flitigt anlitad motivations- och träningsföreläsare. All programmering och de flesta passen hålls i av Angelica. Eventuellt kommer någon spännande gästcoach också att dyka upp.

Att enbart fokusera på styrka under en period är ett effektivt sätt att verkligen se framsteg i sin styrkeutveckling. Det är ett snabbare sätt att bli starkare än genom att enbart köra CrossFit. Träningen kommer att baseras på basövningarna benböj, marklyft, samt bänkpress. Utöver dessa kommer vi komplettera med bålträning och annan nödvändig kompletterande träning.

Programmet vänder sig både till dig som tränat en längre tid och vill ta nästa steg i din styrkeutveckling men även till dig som endast varit igång en kortare tid men vill fokusera på styrka under en period. Du bör ha minst några månaders erfarenhet av att träna med fria vikter.

Träningsprogrammet kommer att bestå av tre till fyra träningsdagar. För att återhämtningen mellan passen ska bli så bra som möjligt och för att ni i slutändan ska bli så starka som möjligt så rekommenderar vi att ni håller er träningsdos till det programmet föreskriver. Vi börjar programmet med styrketester för att stämma av mot kommande progressioner.

Programmet kommer att vara tillgängligt för dig som vill delta på plats två gånger i veckan men även som online coaching för dig som inte kan närvara på plats. För dig som vill delta online kommer det att krävas viss videocoaching där du skickar in filmer på dina lyft för analys och feedback av våra coacher.

Läs mer om styrkegruppen som hölls under våren 2014 här>

Vad ingår:
• Individuellt anpassad programmering med feedback och kontinuerliga uppdateringar
• 2 coachledda gemensamma pass/vecka a ca 90 min (totalt 16 pass) på CrossFit Holistic. Huvudcoach: Angelica Brage
• Tillgång till stängd Facebookgrupp för kommentarer, diskussion, feedback på videos och annat relaterat.

Start:
Tisdag 30 september

Exempel på träningsvecka
Måndag:
tisdag kl 19.00 coachat pass fokus knäböj + bänkpress
onsdag:
torsdag kl 19.00 coachat pass fokus marklyft
fredag:
lördag:
söndag: eget pass fokus knäböj + marklyft
*samt ytterligare ett lättare pass som utförs på valfri dag

Pris (fulltecknad för allt utom onlinemedlem):
2400:- (Holisticmedlem 15% rabatt)
Distansdeltagare (online): 2000:-

Totalt 12 platser (exklusive onlinedeltagare).
Först till kvarn och bindande anmälan.

Betala in via knappen ”köp och betala” nedan. En Paypalsida laddas och för att registrera klickar ni på paypalknappen.

Ej Holisticmedlem 2400:-

Holisticmedlem 2040:-

Online 2000:-

Frågor eller mer info
angelicabrage@hotmail.com
073-6673827