Så gjorde då ”äntligen” den efterlängtade skivstången premiär i Open. I form av squat snatch. Snacka om att vi utmanats under denna open. Tur då att det finns skalade varianter av alla pass. Även denna vecka flög en massa nya PRs upp. Härligt jobbat alla som kämpade sig igenom 17.3

I Holistic Open behåller Team Smily ledningen med 162 intjänade poäng. Team Jullan ligger på 114 och Team Kim Kong på 87 intjänade. Se en summering nedan.

Skärmavbild 2017-03-14 kl. 09.40.28

På Europas Leaderboard avancerar Elin till imponerande en 22:a plats. Marcus placerar sig på en 44 plats hittills och Team Holistic ligger på en 32a plats (avancerar två placeringar från förra veckan. Noterbart även att Mikael Olausson ligger på en 9e plats i Masters 50-54 i Sverige och Johan Suneman kvar på en fin andra plats i Masters 35-39 i Sverige.

SWAG
Veckans SWAG poäng går till vår egen Open Director Filip ”Castro” Ek. Fille styr och ställer i boxen varje open helg. Han har stenkoll på reglerna, har gått CrossFit Judges Course och vet hur saker och ting ska styras upp. Utan Fille, kaos!

Veckans prestation
Veckans prestation som är en samlad prestation från de hittills genomförda tre WODarna går till Elin Rova. Elin ligger på en grym 22a plats av alla damer i hela Europa! Snacka om grym inspirationskälla vi har i boxen. Hårt jobb lönar sig verkligen och nu håller vi tummarna för ytterligare två fina prestationer på de återstående WODarna. Go Elin!