(ANNA)

Var nere i boxen idag. Kollade när Patric, Daniel, Markus och Ida körde 13.2. Den andra WODen i CrossFit Open 2013. De kötta på som tusan. Kul att se.

Efteråt övade jag på axelpressar. Matade in både push press och jerks. Mina axlar är slitna än, har inte kört sedan i torsdags. Min kropp var nog inte helt återställd. Isabell gick igenom snatches. Och bestämde sig för att köra 13.1 (!) För den var ju lite mysig så där.. eller?

PhotoGrid_1363456642160

She is a beast!

Killarna verkade också njuta trots stor nervositet (jag såg den allt hos både Patric och Daniel). Ida fick spotta tusen gånger innan det var dags för henne att kötta. Nervös?

PhotoGrid_1363437700429

Älskar när folk matar på trots mjölksyra och värk. Efteråt kan man lägga sig ner och dö. Då har man gjort bra ifrån sig. Bra jobb allihopa! Ni imponerade!

Imorgon är vi några som ska köra 13.2 en gång till, det är i alla fall jag, Maria och Elli. Kanske några fler är sugna på revansch? 13 samlas vi för uppvärming. Bara att joina.

Var en kameradude i boxen idag också. Samlade material till en kommande en reklmafilm om Holistic. Kul grej! Blev intervjuad för filmen så det ska bli intressant att se vad han kan klippa ihop. Flummade iväg rejält där ett tag. Fick frågan: vad är det bästa med Crossfit och vad jag tycker om Holistic? Fick motsats till tunghäfta och bubblade ur ord.. haha men det bleb säkert bra.

Vi ses i boxen!