SNYGGT!

Kul att du är intresserad av träning hos oss!

Ditt meddelande har skickats till oss och du kommer att få ett mail med en länk där du kan boka in dig på ett prova på pass. Om du inte fått något mail i din inkorg kolla din skräpmapp!

Därefter kommer du att få några e-mails som förklarar hur det är att träna hos oss och där du även får träffa på några av våra medlemmar och coacher.

Om du inte orkar vänta på mailet kan du boka ditt prova på pass redan nu:

Att börja träna hos oss är enkelt.

Hos oss kommer du mötas av en välkomnande och hjälpsam atmosfär. Vi är alla där för att tillsammans utvecklas till en bättre version av oss själva. Du behöver inte vara vältränad för att börja, men chansen är stor att du blir det efter en tid hos oss. Speciellt början av din tid hos oss kommer att vara minnesvärd då du rätt tidigt kommer att överträffa de du trodde din kropp var kapabel till. Det är en härlig känsla!

Starten av din crossfitresa börjar med ett prova på pass eller genom att gå en av våra grundutbildningar. Grundutbildningens syfte är att ge dig som nybörjare en smidig väg in i crossfitträningen. Programmet kommer att ge dig en grundlig och skonsam väg in till crossfitträning där du får en inblick i både teori och praktik.

I grundutbildningen ingår:

  • Personlig träningskonsultation där vi tillsammans går igenom hur du på bästa sätt når dina önskade mål utefter dina förutsättningar.
  • En rörlighetsscreening där vi får en inblick hur vi kan jobba upp din rörlighet och göra dig stabilare och bättre förberedd för träning.
  • 4 x 60 minuters pass där vi går igenom alla grunder inom CrossFit.
  • Du kommer att få bekanta dig med utrustningen och lokalen och de övningar som vi använder oss av.

Om du redan nu vill registrera dig till en av våra Grundutbildningar gör du det enkelt här>

Vi ser fram emot att snart träffa dig!