Det har snackats lite om Blodomploppet i boxen. Nu ska vi bli konkreta!

Blodomploppet är ett amatörslopp i hederlig Må bra-anda som kommer till Luleå onsdagen den 29 maj. Självklart ska Holistic vara med!

Man är fem personer i ett lag, om vi anmäler ett eller tjugo lag spelar ingen roll. Alla ingår i samma Team CrossFit Holistic. Känn ingen press, det är mest en anledning för oss att umgås och ha kul och samtidigt få bra träning. Tanken är att springa ett skönt lopp på egna villkor och sedan äta picknick (som Ica bjuder alla anmälda lag på). Vi kan se det som en After Work, fast i picknickformat.

Du väljer mellan 6 och 10 km och om du vill springa, jogga eller gå. Anmälningsavgiften för ett lag är 950 kr, om minst tre är Ica-medlemmar eller är blodgivare revideras priset med 150 kr. Sista anmälningsdag är 7 maj.

Via vår medlemsblogg, www.crossfitholistic.se/medlemsblogg, har ungefär 15 stycken redan anmält sitt intresse. Nu vill vi få bekräftat vilka som är med. Anna H kommer att sköta anmälningar och lagindelning så för att anmäla dig skicka ett mejl till: holmquist.anna@hotmail.com

Glöm inte skriva för- och efternamn, distans, om du ska jogga eller gå samt om du är medlemmar i Ica eller är blodgivare

Alla som anmäler sig för Team CrossFit Holistic får en snygg CF Holistic t-shirt att springa i.

Så kom igen nu, vem kan motstå löpning + picknick. Släng iväg ett mail till Anna och anmäl dig!