Mammaträning 2018-06-04T08:11:13+00:00

Mammaträning

Kom i form tillsammans med andra mammor med tuff och rolig träning speciellt anpassad för mammor.

Den 16 mars startar vi nya mammaträningsgrupper. En grupp för nybörjare och en fortsättningsgrupp för er som redan varit igång en del efter graviditeten.

Vårt träningsutbud för mammor

–Mammaträning i grupp (Steg 1) – start 16 mars

Är du nybliven mamma och vill komma igång med din träning på ett säkert sätt? Kursen syftar till att lägga grunden för att kunna bygga en starkare kropp och fokuserar på att hitta tillbaka funktionen i muskler som har försvagats under en graviditet. Klicka här så kommer du till en sida där du kan fylla i dina uppgifter så skickar vi ut en länk till anmälan.

–Mammaträning (Steg 2) – start 16 mars

För dig som redan kört vår mammaträning för nybörjare eller som själv varit igång mer träning en tid efter din graviditet. Vi jobbar fortfarande med anpassad träning för mammor med fokus på att stärka upp kroppen efter graviditeten. Vi stegrar intensiteten och svårighetsgraden jämfört med nybörjargruppen. Mer info och anmälan här>

–Mamma-PT – 1 timme/pass–

För dig som varit på efterkontroll på bvc och vill komma igång med din träning. Du behöver inte vara nybliven mamma för att börja träna med din PT. Träningen fokuserar på säkra övningar med fokus på de delar av kroppen som försvagas under en graviditet samt utifrån vad du själv har för mål med träningen. Mamma PT funkar även för dig som är gravid.

Pris: 800 kronor per timme

–Small-group–

För dig som varit på efterkontroll och vill komma igång med din träning i en grupp om 3-4 personer där alla har samma mål, stärka upp kroppen efter en graviditet.
En träff per vecka i 4 veckor samt hemläxa efter varje pass. Datum och tid för träffarna enligt era önskemål. Sätt ihop en grupp med dina mamma-kompisar och boka upp tider som passar er.
Pris per person: 1200 kronor för 4 veckor.

–Magkoll – 1 timme–

Under en graviditet delar den raka bukmuskeln på sig för att göra plats åt barnet i magen. Den här delningen kallas rectus diastas eller enklare benämnt som magmuskeldelning. Många mammor upplever att de har en putande mage som de gärna vill bli av med. Genom en magkonsultation kan du få hjälp med att mäta en ev magmuskeldelning, tips på övningar att göra själv på ett säkert sätt för att stärka bäckenbotten och återfå kontroll av den djupa magmuskeln. Passar för alla mammor, även innan efterkontroll samt om det är flera år sedan en graviditet.

Pris: 750 kronor

Under en graviditet går kroppen igenom stora förändringar. Muskler och andra strukturer, framför allt i bålen, påverkas både i takt med att magen växer inifrån samt av graviditetshormoner. Vår mammaträning syftar till att lägga grunden för att kunna bygga en starkare kropp och fokuserar på att hitta tillbaka funktionen i muskler som har försvagats under en graviditet. Vi kommer gärna ut och berättar mer för er mammagrupp eller informerar dig som barnmorska hur vår träning är upplagd. Kontakta oss för att boka upp en tid.

Mammacoach: Stina Berglund

Certifierad MammaMage tränare, flera års erfarenhet som PT inom gravid- och post-graviditetsträning samt egen erfarenhet att träna sig tillbaka efter en graviditet. Mamma till Juni.

För bokning kontakta: Stina Berglund
stina@crossfitholistic.se
070-3646916

Kom igång med träningen hos oss nu!