Holistics Mammacrossfit

Kom iform efter graviditet. Gör passen hemma eller på ditt vanliga gym.

Kom i form efter graviditeten med crossfitträning speciellt anpassad för dig som nyligen fött barn. Träningen lämpar sig både för dig som redan tränar Crossfit men även för dig som aldrig tidigare provat men är nyfiken att testa på denna fantastiska träningsform.

Vi har behållit alla roliga delar av crossfiten som intensitet, variation, och effektivitet. Vi justerar passen och övningarna så att de lämpar sig speciellt för dig som nyss fött barn och behöver komma igång på ett bra sätt. Till det har vi adderat sådant som vi vet att du som nyligen fött barn har extra stort behov av att träna upp som tex de djupa magmusklerna, bäckenbotten och ryggen.

Varje vecka släpper vi tre pass som du kan utföra på ditt vanliga gym eller hemma då det även kommer tre hemmapass som är programmerade helt utan utrustning. Passen är 45-60 min långa. Intensiteten kan du själv reglera beroende på hur vältränad du är. Alla pass är olika och variationen är total men genomtänkt. Det ger oss grymma resultat samtidigt som träningen är rolig vecka efter vecka. Träningen är planerad av certifierade mammatränare som även har lång bakgrund som crossfitcoacher hos oss på CrossFit Holistic.

Anmäl dig för online mammacrossfit här>

Pris 149:-/månad
Du binder endast upp dig för en månad i taget. Sedan förlängs medlemskapet med en månad i taget om du inte väljer att säga upp det.

För frågor kring vår mammaträning kontakta vår ansvarige coach på julia@crossfitholistic.se

*All träning sker på egen risk. Vi rekommenderar att du varit på efterkontroll och fått ok från din läkare/barnmorska att börja träna.