Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Vill du komma igång med CrossFit? Då är vår Grundutbildning något för dig.
Vår populära Grundutbildning vänder sig till dig som vill komma igång med CrossFit och effektivt lära dig grunderna. Programmet kommer att ge dig en grundlig och skonsam väg in till CrossFitträning där du får en inblick i både teori och praktik. Programmet är obligatoriskt för alla våra nya medlemmar.

Det här är ett anpassat program som syftar till att avliva myten om att man måste vara ”elit-tränad” för att kunna träna CrossFit. Vi har idag en mycket bred medlemsbas med allt ifrån helt träningsovana personer till några av Sveriges mest vältränade. Träningsformen modifieras för att ge resultat och passa alla, oavsett nuvarande fysisk status.

Träningskonsultation
I varje grundutbildning ingår en träningskonsultation med en av våra coacher. Detta för att tillsammans med dig få ett nuläge, klargöra vart du vill, och hur du på bästa sätt når dit. Vi går igenom din eventuella skadehistorik, din kost, din träningsbakgrund, dina sömnvanor och annat som påverkar din hälsa. Konsultationen bokas in i samband med anmälan till Grundutbildningen och tar ca 20 minuter. Du får en länk för bokning av konsultation tillsammans med din bekräftelse av din anmälan till Grundutbildningen.

Vi träffas på följande dagar och tider
måndag 26/8 kl 20.00
onsdag 28/8 kl 20.00
måndag 2/9 kl 20.00
onsdag 4/9 kl 20.00

Pris
1500:-

Anmälan
Betala in 1500:- via Swish till nummer: 1236537153 (Träningsbyrån AB) och märk inbet med ”grundutbildning” Skicka sedan ett mail till daniel@crossfitholistic.se där du skriver ”anmälan grundutbildning aug”