Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu har du chansen att ta nästa steg inom de gymnastiska delarna i CrossFit tillsammans med en av sveriges vassaste CrossFitatleter: Simon Mäntylä.

–Lördagen den 27 oktober 10.00-16.00 på CrossFit Holistic–

Denna heldag sätter vi gymnastiken i fokus för att du ska få ut mer av din Crossfitträning både genom ökad rörelseeffektivitet men också genom ökad teknisk säkerhet. Vi kommer att fokusera på pull-ups, toes to bar, handstand pushups och muscle ups, vanliga övningar inom Crossfit som kan upplevas som svåra att ta nästa steg i.

Under dagen går vi igenom:

*Grundpositioner och fysiska förutsättningar för gymnastik inom CF (rörlighet, styrka och teknik)
*Hur man når sina första pull-ups, toes to bar, handstand pushups och muscle ups.
*Hur man sedan gör dessa rörelser kippat, butterfly och hur man blir bättre på dem tekniskt.
Tydliga progressioner för både styrka och teknik oavsett nivå kommer genomföras. Så även om du är nybörjare eller om du redan kan muscle ups kommer du få ut någonting av denna dagen.
I slutet av dagen får du även med dig ett kompendium med de olika övningarna samt träningsförslag i tre steg (start, fortsättning, avancerad) så du kan fortsätta utvecklas efter avslutad workshop.

Anmälan

Kostnad: 750:- för CrossFit Holsitic medlemmar (1200:- övriga)
Swisha in betalningen till 1236537153 och märk med ”Simon”. Skicka sedan ett mail till info@crossfitholistic.se där du sriver att du betalt in och vill vara med på workshopen.

Först till kvarn och bindande anmälan.

Begränsat antal platser.