Laddar Evenemang

Kom i form tillsammans med andra mammor med tuff och rolig träning speciellt anpassad för mammor. Start 26 augusti

Uppstartsworkshop

Söndagen den 26 augusti kl 12.00 (ca 2 timmar) kör vi en workshop som uppstart för höstens mammagrupper. Här blandas teori och praktik och vår mammacoach Stina Berglund går igenom vad som är viktigt vid träning efter graviditet. Alla deltagare får en magkoll (koll efter en ev magmuskeldelning, aktivering av den djupa magnuskeln och feedback). Det kommer även att bli en del träning så kom ombytt.

(Barn är välkomna under workshopen med reservation för att det kommer finnas andra som tränar i lokalen samtidigt)

workshopen är kostnadsfri för dig som tecknar dig för 3 eller 6 månaders träning. Om du bara vill gå på workshopen swishar du in deltagaravgiften 600:- till nummer 1236537153 och skicka sedan ett mail till mamma@crossfitholistic.se med bekräftelse.

Mammapassen

Vecka 35 drar sedan mammapassen igång. 60 minuters pass som är anpassade för dig som fött barn och vill komma igång med träningen. Vi kommer att köra två stående pass varje vecka:

tisdagar kl 18.30 samt torsdagar 9.30

På torsdagspassen går det bra att ha med sig barnen men du behöver själv ha uppsikt över barnet under hela passet.

Priser:
3 månader 750:-/månad
6 månader 600:-/månad

Utöver mammapassen så ingår obegränsat med träning på egen hand i vårt gym.

Anmäl dig via mail till mamma@crossfitholistic.se
Uppge namn, adress, personnummer, telefonnummer samt om du vill ha 3 eller 6 månaders medlemskap.

Om du inte har möjlighet att delta på uppstartsworkshopen den 26 augusti rekommenderar vi att du tar en PT timma med vår mamma coach Stina Berglund innan du går på ditt första gruppass. Detta för att få göra en magmuskelkoll samt för att få individuell feedback på hur du på bästa sätt startat upp träningen igen.  Mer info om hur du kommer i kontakt med Stina här>