Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu erbjuder vi alla juniorer i Luleå en chans att testa på vår Junior CrossFit.

På CrossFit Holistic tror vi på glädjen i rörelse och träning. Våra pass och vår lokal är designade för att främja detta. På vår juniorträning fokuserar vi på rolig, naturlig, och lärorik träning tillsammans med våra coacher.

Träningen lämpar sig bra för den som aldrig tidigare tränat likaväl som för den som söker ett komplement till sitt övriga idrottande. Inga förkunskaper krävs. Passar även bra för de barn som tidigare kört vår juniorträning då alla pass anpassas efter individen.

Alla pass leds av våra duktiga juniorcoacher. Inget pass är det andra likt men alla pass fokuserar på att lära ut fysträning på ett roligt och pedagogiskt sätt. Vi fokuserar på några av människans mest naturliga rörelser som de sedan kommer ha nytta av genom hela livet.

Vi kommer att köra prova på pass för tre olika åldersgrupper

7-9 år: 29 december kl 11.00-12.00
10-12 år: 29 december kl 12.00-13.00
13-17 år: 29 december 13.00-14.00

Anmäl genom ett mail till junior@crossfitholistic.se med namn och ålder på din junior. 12 platser/prova på pass. Först till kvarn.

Juniorgrupper – start efter nyår

Efter nyår kommer vi sedan att starta upp Juniorgrupper som kör en gång i veckan fram tom sommarlovet. Anmäl ditt barn till dessa grupper  redan nu här>