Laddar Evenemang

Yes, vi fortsätter med junior CrossFit även under sommaren. Vi kickar igång sommarens grupp på tisdag  8 juni (vecka 23) och kör på två gånger i veckan fram tom vecka 32.

Gruppen är öppen för 15-17 åringar och passar både erfarna och nybörjare.

(Vi kommer även att erbjuda plats till 12-14 åringar som redan tränar CrossFit hos oss.)

Alla pass leds av våra duktiga juniorcoacher. Inget pass är det andra likt men alla pass fokuserar på att lära ut fysträning på ett roligt och pedagogiskt sätt. Vi fokuserar på några av människans mest naturliga rörelser som de sedan kommer ha nytta av genom hela livet. Träningen är utmanande, varierande och lärorik.

 

När
Tisdagar kl 17:00
Torsdagar kl 17:00
Start tisdag 8 juni och sista passet torsdag 12 augusti

 

Plats
CrossFit Holistic i Luleå
Midgårdsvägen 3 (mittemot Coop Arena)

 

Anmälan
Swisha in kursavgiften till nummer 1236537153 (mottagare: Träningsbyrån AB) märk med ”junior + namn på junior”. Maila sedan namn och personnummer till junior@crossfitholistic.se

Pris:
1499:-
Bindande anmälan

OBS endast 15 platser. Först till kvarn.

Frågor
Ring eller maila Daniel
daniel@crossfitholistic.se
070-6902302

På vår juniorträning fokuserar vi på rolig, naturlig, och lärorik träning tillsammans med våra coacher. Träningen lämpar sig bra för den som aldrig tidigare tränat likaväl som för den som söker ett komplement till sitt övriga idrottande. Inga förkunskaper krävs. Passar även bra för de barn som tidigare kört vår juniorträning då alla pass anpassas efter individen.