Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu har du chansen att bli coachad i handstående av några av världens bästa handstående artister. Denna workshop hålls exklusivt för Holisticmedlemmar.

Right way down är en cirkusgrupp som specialiserat sig på handstående och är nu i residens på Dansinitiativet i Luleå. Deras föreställning Váld har premiär i juli i Portugal och nu har du möjlighet att ta del av deras skills. De kommer att hålla i en Workshop under två tillfällen där de lär ut taknik för handstående. Du kan delta på ett eller på båda tillfällena. Workshopen arrangeras tillsammans med Dansinitiativet i Luleå.

Workshopen kommer gå in på grundteknik för att effektivt stå och gå på händer baserat på en kombination mellan klassisk rysk handstående och nyare biomekaniskteori. Det är öppet för alla och ingen erfarenhet behövs. Flera ledare kommer att finnas på plats för att instruera och coacha.

När
måndag 20 januari 18.00-19.30
och
torsdag 23 januari 18.00-19.30
Du kan delta på något enstaka tillfälle eller på båda.

Var
Dansinitiativet
Ålgatan 11
Vägg i vägg med Holistic, ingång bredvid Padel

Pris
Ett tillfälle 500:-
Båda tillfällena 750:-

Anmälan
Anmäl dig genom att swisha in till 1236537153 och märk inbetalning med ”Handstående” och maila sedan till medlem@crossfitholistic.se med vilken dag eller om du vill vara med på båda dagarna.

Anmälan är bindande.
Endast 15 platser på varje tillfälle. Först till kvarn. Bara för Holisticmedlemmar.