(ANNA)

Det verkar ha uppstått ett missförstånd, alla ni som inte visste detta: det finns second breakfast. Idag vaknade jag, mådde lite illa, säkert nacken och en smygande infektion som spökar. Hungrig som man är vill man inget annat än att äta. Då börjar man med något lätt.

Min kombo kallar det sorbet. Men man kan säga Paleo yoghurt också. Magvänlig och asgod. Mixa frusten banan och hallon tillsammans med pecannötter och kokosmjölk. Serveras med bär, nötter eller annat gott.

När den svalkande sorbetlikannde, dessertyoghurten har landat i magen och systemet har väckts  behövs inte många kvartar innan magen är redo för en riktig frulle.

Då har vi SECOND BREAKFAST!

IMG_20130311_082127

Protein, antioxidanter, amonisyror, vitaminer, mineraler och fett. Allt du behöver för att klara dagen. Som Maria sa: Bara nubben som saknas!

Second breakfast är ett knep man kan åtaga sig om man är superhungrig också. Om man tränar hårt och äter bra så kan man knappast äta för mycket, bortsett från att man kan må illa. Sometimes too good food can be bad for you.

Lord-of-the-Rings-Fellowship-of-Ring-quotes

Mat är viktigt. För din kropp. Din energi. Din träning. Allt.

Det jag vill säga är att

abs

Jag kan inte träna idag, blööööö, jag vill så gärna hänga i den där baren igen och nöta pull ups. Men det får vänta. Måste bli frisk. Kan inte offra 13.2.

IMG_20130311_035408

IMG_20130311_035457

Jag har dragit på mig någon skit, infektion eller början till det. I lördags hade jag min topp, feberfrossa och hostat. Halsen var svullen och kroppen tung, till och med musklerna gjorde ont. Så det blev ingen andra chans på 13.1 för mig. Inte mycket att göra. 100 är ändå något jag är nöjd med för att aldrig ha gjort snatches förr.

Så idag ska jag bara ner till boxen och mysa på den grå mattan. Smida lite planer med Daniel inför invigningen (som ingen av er har missat eller hur (!) TORSDAG kl 18-21) it’s gonna be awesome! God mat, andra WODen i Open och mingel. Jag kanske ska mata lite PU och testa lite mer snatches. Vi får se hur kroppen mår.

Ni som mår bra ska fira 1000 likes på Facebook. Yeah!
Kör hårt!