Workshopdag på Holistic

lördag 3 december 9.00-17.00

Vi vill ge dig en chans att prova på våra breda kompetenser inom träning och även träffa på våra kunniga och trevliga coacher. Därför erbjuder vi nu detta smörgåsbord av fokuserade workshops som du kan välja mellan utifrån dina intressen.

Boka in dig på max tre valfria workshops under dagen. Först till kvarn gäller. Avslutande WOD samt Paleoföreläsning ingår utöver de tre bokningarna. Anmälan längre ner på sidan.

–Sista anmälan måndag 28/11–

09.00 Kettlebells 45 min (max 20 deltagare)

Vi kommer att gå igenom grunderna för säker ock effektiv kettlebelträning. Passet kommer bla att gå igenom kettlebellsvingar, enarmssvingar, ryck och andra grymma övningar. Katrine som håller i passet är certifierad kettlebellinstruktör, har tävlat på SM i tyngdlyftning och är en framstående crossfitatlet.

Coach: Katrine

09.45 Hopprep  –UTGÅR–

Lär dig att bemästra hopprepet. Vi siktar på att alla i gruppen ska ha klarat sin första ”double under” (dvs repet passerar fötterna två gånger under ett hopp). Hopprepet är ett underskattat konditionsredskap som är lätt att ha med sig och lätt att använda. Men sitter inte tekniken kan det bli ett ordentligt trassel. Under 30 minuter kommer ni att drillas av en av våra mest erfarna coacher Stefan med målet att göra alla mer bekväma med hopprepet i sin träning.

Coach: Stefan L

10.30-11.00 Föreläsning: Paleo 30 min

En miniföreläsning om hur du kan optimera din prestation och ditt välmående (och bli snyggare) med naturlig och god mat. Inga pulver, ingen diet. Riktig mat som gör dig gott. Föreläsningen ger en introduktion till vad som menas med Paleo, hur du på ett enkelt sätt kan komma igång med det och vad som kan vara bra att tänka på.

Föreläsare: Stefan L

11.00 Tyngdlyftning 60 min (max 15 deltagare)

Vi lär ut grunderna kring att göra en korrekt frivändning. Detta är en övning där coachhjälp i princip är en nödvändighet till en början. Det finns många fallgropar men vi kommer att ta allt från grunden. Frivändningar är en av de mest effektiva styrkeövningarna du kan tänka dig. Du tränar bla maxstyrka, explosivitet, koordination, och mycket mer. Därför kan det vara värt att lägga lite extra folus på detta och göra det på rätt sätt.
Coach: Emil och Tobbe

12.00 Handstående 45 min (max 15 deltagare)

Lär dig att stå eller till och med att gå på händer. Coach Karin går igenom olika steg för att ta sig närmare ett snyggt och säkert handstående. FÅ övningar som du enkelt kan öva vidare på hemma för att tillslut imponera med ditt handstående.

Coach: Karin

13.00 Knäböj 45 min (max 15 deltagare)

Övningarnas övning knäböj. Men en inte helt enkel övning att bemästra. Felaktigt utförd kan den rent av vara skadlig. Vi går igenom en säker och effektiv teknik så att du kan knäböja med gott självförtroende på egen hand efter passet. Givetvis lär vi ut övningen med skivstång. Marcus som coachar är en av Sveriges mest lovande Crossfitatleter och utbildad personlig tränare hos Eleiko

Coach: Marcus

14.00 Marklyft 45 min (max 15 deltagare)

En av de bästa styrkeövningarna. Även här är tekniken väldigt viktig för att inte skada sig och för att få ut tänkt träningseffekt av övningen. Lyfter du med ”banan-rygg”? Då bör du gå på detta pass och bli coachad i vad du kan göra för att korrigera dina lyft.

Coach: Patric

15.00 Yoga 60 min (max 20 deltagare)

Alla kan vara med på detta Yogapass som fokuserar på långsamma och kontrollerade rörelser och en medveten andning. Ett avslappnande pass som bidrar till återhämtningen av din kropp.

Coach: Lenitha

16.00 Avslutningspass. Ett gruppträningspass i sann CrossFitstil (alla kan vara med)

Vi avslutar dagen med ett CrossFit pass som alla kan vara med på och som alla kan (och kommer) att utmanas av. Givetvis på ens egna villkor. Passet ger en bra inblick i hur ett ”vanligt” crossfitpass kan se ut. Vi kommer att jobba i par eller i lag beroende på hur många vi blir. Vi lovar att det blir tufft men roligt!

Coach: Marcus & Stefan C

Pris
499:-  totalt för tre workshops + avslutande WOD

Anmälan
Klicka på knappen ”köp och betala” så laddas en sida med Paypal betalning upp. Anmälan är bindande.

Skicka även ett mail till info@crossfitholistic.se med de tre workshops du vill gå på samt om du vill vara med på Paleoföreläsning och/eller avslutande CrossFitpass.

Om du har problem med Paypal kan du swisha in betalning på: 1236537153 märk med ”workshop”.