(ANNA)

Är inne på DAG 10 både när det gäller squats utmaning och periodisk fasta. Bägge går bra. Börjar få bra rutin på pf – klart jag är hungrig på morgonen men det går att kontrollera. Har haft lite humörsvängningar sista dagarna. Och ibland när jag ätit lunch har jag somnat direkt efter. Känner även att min kroppstemperatur är låg innan jag fått i mig lunch. Vikten är stabil, 57 kg på morgonen och 58 på kvällen. Så det är bra.

Dock är jag ruskigt less på squats men det betyder inte att jag skulle hoppa av. Nä. Aldrig att jag lägger ner. Roligt när jag fick mitt träningsprogram av Cecilia i klassen (ingår i en kurs i skolan) och ska göra tabata squats, haha. Så idag slutade på närmare 225 squats. Jääävlar vad skumpen får jobba fram till sommaren.

Har jag inte spagetti legs imorgon är jag nog immun haha (!)

Inte nog med att jag avklarade squatsen. Hylte/Halmstad tog SM GULD idag! Yeeeah! Satt och kollade på finalen live över nätet, riiiiiiktigt bra volleyboll. De mötte Falkenberg och vann matchen med 3-0, det innebar 3-1 i matcher och HH vann hela skiten.

Så här glad blev jag dåååå!

IMG_20130417_085257

Imorgon är det dejt. Den ser läskig ut men det är bara ut och köra så gott man kan. Ska bli skoj.

Ses i boxen mina vänner!