(ANNA)

Endurance stod på schemat. Det var en peppad skara på lunchpasset idag. Vi skulle ut och springa i solen. Skönt som tusan, och jag som inte ens gillar att springa. Så här såg woden ut

IMG_20130220_043205

Kettelbell snatch är riktigt kul. Gäller att inte mesa med att ”skjuta igenom handen” som Daniel beskrev det, då får man en smäll på ovansidan av armen som antagligen resulterar i ett fett blåmärke nästa dag. Jag har redan känningar haha. Mycket teknik so gäller men det är kul, eller hur? Visst älskar vi alla kettlebell snatch? Det gör iaf Ida, det är jag säker på 🙂

PhotoGrid_1361375441038

Fick lite goa tips av Thomas också när det gäller push ups. Gillar när han beskrev hur han brukar träna ”leker runt lite, man behöver inte ha ett klart schema över övningarna”. Körde ett tajtare grepp, med handflatorna mot mig för att få rätt rotation i axlarna. Så gick han igenom att första kraften kommer från axlarna inte biceps, make sence när axlarna är mycket starkare än mina fjuttiga armar haha. Så nu ska jag träna massa. Tydligen kommer jag fixa en strikt när som helst enligt Thomas. Bra pepp!

Tydligen har jag lyckats missa alla torsdagskvällspass, märkligt, men så är i alla fall fallet. Jag anmälde mig till morgondagens wod. Det blir premiär på tyngslyftning. Gött! Vilka fler ska köra?

Sedan är det dejt på fredag. Jag vet att alla läääängtar.. Vi ses då.

Nu blir det snacks och plugg för min del. Fattar inte hur jag kan vara så trött ännu. Inte i kroppen men i huvudet. Somnar så fort jag lägger mig ner, haha. Ha det gött!

IMG_20130220_192045