Då var 2013 års CrossFit Open till ända. Många nya pers har satts, många nya gränser har korsats och många nya lärdomar har utdelats. Vi har alla med spänning väntat in hur nästa pass skulle se ut och hur det skulle påverka oss och exakt hur slitig varje veckas utmaning skulle vara. Alla har deltagit efter just sin förmåga och det är ju det CrossFit handlar om. Att utmana sig själv, att lära sig nya saker och att sträva mot en fysik som möjliggör att leva sitt liv till fullo.

Så här med facit i hand så kom Open 2013 kanske lite väl tätt inpå uppstarten av Holistic. Många av övningarna som dök upp på Open WODarna var sådant vi inte hunnit lära ut ordentligt till er alla. Alltså inte helt optimalt att ge sig på såna övningar för första gången under en tävling. Men det är en del av träningen, att vara förberedd på det oväntade.

Hoppas alla ni som deltog hade det roligt i alla fall. Och kanske lärde er något om CrossFit eller om er själva under resans gång. Och att ni som inte deltog i år kanske inspirerades och imponerades av de som var med. Många var i alla fall ni som imponerat på mig och förhoppningsvis även på er själva. Grymt jobbat allihopa!

Vill samtidigt passa på att lyfta några av er som stack ut extra mycket med fantastiska resultat under Open:

  • Stigge Gidlund placerade sig som nr 36 i Europa i sin åldersklass. Mäkta imponerande och inspirerande att se Stigge!
  • Simon Mäntylä 110 i Europa. Simon har framtiden för sig och det är bara en tidsfråga innan han kvalificerar sig för Regionals.
  • Malin Nilsson plac 627 i Europa. Även detta ett imponerande resultat med tanke på att Malin gled in lite på ett bananskal till tävlingen. Härligt med överraskningar.

Tack till alla ni som hjälpt till att döma, peppa, tävla, stötta och heja! Nu ser vi fram emot en härlig period med mycket inslag av uteträning så fort vädret blir med inbjudande och asfalten börjar krypa fram lite mer.

Vad är era reflektioner och tankar kring Open?

/Daniel

_D804648

Stigge

 

_D804631

Malin

 

IMG_5574

Simon