(ANNA)

Ömma ben.

Squatssquatssquatssquatssquatssquatssquatssquatssquatssquatssquaaaats!

IMG_20130222_065524

Mina ben värker idag. Jajemänsan. Det är gött när det biter till i musklerna varje gång man ska sätta sig ner eller ta ett steg framår. Idag är ofrivillig vilodag. Boxen är stängd – utbildning för coacherna. Det är de värda och det behövde nog jag.

Men att vara ledig får mig att börja tänka. Jag är nervös inför Open. Borde inte fundera så mycket, borde se det som en kul grej, en morot, en kul mätning för mig själv.. det är vad jag intalar mig själv. Men jag är för tävlingsinriktad för det. Måste tänka prestation. Speciellt jag som är van vid team – nu är det bara upp till mig. Jag måste prestera.

Hur ska man egentligen lägga upp det? Träna innan? Äta sjukt mycket pasta innan? Vad ska jag äta? Vad ska jag inte äta? Hur kommer det gå? Jag blir galen.

Riktigt så illa är det inte. Jag tänker mycket men jag tänker så här:

Min fokus ska ligga på att hålla lugnet. Äta som jag gör idag. Varierat, regelbundet och efter paleo. Sova som jag gör idag. 8 timmar. Ibland mer, men aldrig mindre än sju. Dricka mycket vatten. Speciellt dagen innan. Och ha sjukt kul.

Jag är med i Open för att jag älskar att tävla. Men fram för allt för att jag älskar att utmana mig själv. Det är Crossfit för mig.

CF motivational quote