(ANNA)

Laddar upp med en (nyskapad) palao omelett, slappnar av när jag får vara kreativ i köket.

Paleo pannkaka
2 ägg
2-3 msk kokosgrädde
1 banan
En näve mandlar
2 msk solrosfrön
1-2 msk kokosflarn
Kanel
Nypa salt
Hallon (ta de bär du gillar)
Kokosolja att steka i

Vispa upp ägg och kokosgrädde lätt, blanda ner en nypa salt. Sätt plattan på medelvärme, häll ner äggsmeten, skär bananen och strö i pannan tillsammans med madlar, kokosflarn och frön. Lägg över ett lock (en tallrik går också bra, akta bara så du inte bränner dig när du sta ta av den) och låt omeletten puttra i 10 min. Sista två min lade jag över mina frusta hallon så de hann tina i pannan. Pudrade min frukost med kanel och så var det klart. Jag slängde på en klick kokosgrädde till också.

Frukost är det bästa jag vet!

En kokoslatte på det och lite go musik så ska jag nog vara redo för WODen 11.30. Vi ska mata snatches. I can’t wait. Open är ett perfekt tillfälle att peka ut sina svagheter. För mig finns det inget annat än att slåss tillbaka mot dem. Upp på hästen igen. Måste vinna mot den hör 35 kilo tunga barbell. Mata teknik. Hitta rätt känsla. Sen ska den inte fastna halvvägs. Jag var faktiskt himla när igår. Maria var duktig på att fota, här en serie från mitt försök.

_MG_3692 _MG_3693 (1) _MG_3694_MG_3695 _MG_3696 _MG_3697

Och så besvikelsen. Över att jag inte vet hur man gör.. men snart så.

Vad sägs om att böja på benen, trycka ut knäna och våga snatcha hela vägen upp?
Mitt nya mål. Snatches 35 kg. Nu kör vi!