Vi äter allt mer socker och sitter allt mer still. Vårt blod är sötare än någonsin tidigare. Kom och lyssna på hur det påverkar hjärta, hjärna, äggstockar, lever och resten av din kropp.
Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm berättar också om hur forskare kom fram till att vi skulle äta en lågfettdiet och varför dessa råd sannolikt har gjort oss sjukare. Ann Fernholm är journalist och har disputerat i molekylär bioteknik. Hon har arbetat för bland annat SVT:s Vetenskapens värld, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Fokus och Forskning och framsteg. 2010 blev hon utnämnd till årets vetenskapsjournalist efter en granskning av solkrämer.
Var: CrossFit Holistic
När: onsdag 6 november kl 18.00-20.00 (med avslutande frågestund)
Pris: 200:- (obs begränsat antal platser)
Boka: Klicka på ”köp och betala” knappen nedan och betala enkelt via Paypal.
Anmälan är bindande.
Föreläsningen är öppen både för medlemmar och för icke-medlemmar.
Boken ”Ett sötare blod” kommer att finnas för försäljning till rabatterat pris.
Läs mer om Ann här: http://ettsotareblod.se/
Intervju med Ann i UR>