Snart är det fyssäsongstider för många av stadens lag (elit som junior). Tidigare i veckan körde vi uppstart med Luleå City Basket P-99. Ett av många lag som väljer CrossFit som basen i sin fysträning. För baskelikkarna kommer fokus att ligga på att bemästra tekniken på basövningar som tex frivändning, front squat och press,  övningar som kommer följa killarna genom hela karriären. Vi jobbar även med ökad rörlighet, hypertrofi och senare explosivitet, och en hel del annat som gör killarna förberedda på nästa säsong och ett långt liv av basketspel.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa ert lag att bygga en fysik som utklassar era motståndare nästa säsong, hör av er till oss så berättar vi mer.

Vi har erfarenhet av att ansvara över fysen för bla: hockeylag, basketlag, fotbollslag, triathleter, löpare. Givetvis anpassar vi crossfitpassen för att passa sporten i fråga. Vi matchar de coachingkompetenser vi har med de som idrotten ifråga kräver.

För mer info om hur vi kan hjälpa er ring eller maila Daniel
070 6902302
daniel@crossfitholistic.se

IMG_2942

 

—-
Gillar du oss och de vi gör? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få erbjudanden, inspirerande träningstips och kunskap som tar din träning och hälsa till nästa nivå.