(ANNA)

Jajemänsan! Givetvis har jag varit på Halmstadboxen och svettats. Gabriel tog hand om mig, eller rättare sagt – tog sönder mig. Nää men han gav mig ett rejält pass att bita i. 2 Metcons. Den ena med fokus på explosivitet och styrka (mycket rumpa) och den andra främst bål.

Jeeeeze vad jag schlet!

PhotoGrid_1372928757848

Vi ska inte glömma bort att jag inte tränat cf på en månad. Passet var tungt. Minst sagt. Men det var gött att få kötta igen. Gabriel är en rackare på att hetsa. Passar mig bra.

Och kolla så fint Crossfit Holistic tishan hänger på väggen.

Hoppas ni njuter av sommaren. Det gör i alla fall jag. Kom till Lofoten igår, här ska jag stanna till slutet på augusti. Kommer bli en hel del löpning och hemma-pass (tackar Daniel för WOD:s). Nytt mål är att stå på händer, fritt, och kunna göra en strikt HSP. Jag ger mig fram till 1 september. Så nu blir det att öva öva öva. I helgen blir det surf (!)

Hejä!

ps. jag erkänner att jag saknar boxen och alla ni som tränar där något fruktansvärt