(ANNA)

Jag och några andra i boxen har snackat lite löst om att anmäla ett, eller flera, Holistic-lag till Blodomloppet. Nu tänkte jag kolla hur stort intresset är.

LITE KORT INFO
Blodomploppet kommer till Luleå den 29 maj. Du väljer distans, 5 eller 10 km, och om du går eller joggar runt. Mer info hittar du här

Alla som deltar som ett lag (5 pers) bjuds på mat och dryck efteråt av Ica. Jag ser det som en morot för mig att börja löpa och ett härligt sätt att umgås och göra något kul tillsammans. Vilka är med? Skriv namn och distans i kommentarsfältet.

Jag gillar inte att löpa. Men jag vill göra det. När Daniel har mindre i pipen verkar han vilja dra igång en löpargrupp vilket betyder att jag inte har några ursäkter. Jag ska springa milen innan sommaren. Kom igen, ge mig lite pepp och häng med på det här.

…och för er som ännu inte är blodgivare, klicka här, och anmäl er nu (!)

Tjo bre!