(ANNA)

Satt hemma igår, rastlös och uttråkad. Letade sköna hemsidor att läsa, pluggade så mycket jag kunde. När klockan blev halv åtta fick jag nog.

”Jag drar ner till boxen!”

Andra passet igår. Det är lite sjukt, jag vet, men om jag fick betämma skulle jag vara där hela tiden. Jag tror inte att folk förstår (förutom ni som också hänger där förstås) – boxen får mig att må så himla bra. Älskar att hänga och snacka med allt göttigt folk, jag inspireras, motiveras, utvecklas, svettas, skrattar, hittar nya övningar, spånar nya idéer.. and so on. Det är som en fritidsgård som gör mig gott i både kropp och själ.

Nu blev det lite boosting till Daniel och gänget som gör allt kring boxen så jäkla bra (!)

Och så fick jag en liten present från New York. Bloggandet pays off, haha, nää skoja bara. Så jäkla fet! Tack!

PhotoGrid_1366787612732

Ses vi ikväll?

Jag tror att squatsen förföljer mig..