(ANNA)

Jag hade planer på att våldgästa Crossfit Umeå i helgen när jag ändå är här. Tanken var att träna snatch-teknik idag, blir asaballagrym på det och köra WODen för Open igen på imorgon. Men. I nattt har jag hostat. Min nacke är hejcon bacon så det blir vila från Crossfit i två dagar (hur ska jag klara mig haha?).

Om det är något jag lärt mig, så är det att lyssna på sin kropp. Och det sista jag vill är att bli sjuk inför nästa WOD 13.2. Det får inte hända.

Snatches kommer gnaga i mig till jag lärt mig tekniken. Så är det bara. Nästa år, då ska jag ta 35 kg. Lätt!

Några visdomsord får sätta punkt för denna lördag.
tumblr_lnesavGfsx1qki1r6o1_500

På månad är jag tillbaka i boxen! Hoppas dagens gymnastiövningar är till belåtenshet. HSPU.. Jag önskar jag fick vara med.

Arevoire kära boxvänner!