(SABINA)

Jäklar vad roligt jag hade idag!

kullerbytta

Det var så jäkla skönt att få vara tillbaka och delta i en WOD. På dagens agenda var detsom sagt gymnastik varav teknikdelen var handstands och hjulningar.

Har aldrig kunnat hjula och inte stå på händer heller för den delen, och i början av passet kände jag mig som en liten köttbulle som flängde runt i boxen. Men när vi var färdiga med teknikdelen hade jag både lyckats komma upp i handstående mot väggen och fixat en hyfsat okej hjulning. Det är den sista foten som inte riktigt vill upp hela vägen eller landa på rätt ställe, jag är dock VÄLDIGT nöjd!

Metcon 12 minuter amrap
10 armhävningar
10 inverterade burpees
20 air squats

Metcon-delen är jag inte riktigt lika nöjd med.. Jag satte som mål att hinna med minst 5 varv, men stannade på exakt 4 och ett halvt när tiden var ute.
Jag försökte se den här wod:en som lite av en smekmånad, inte ha för höga förväntningar på mig själv osv osv. Men det är ju så svårt att inte tävla, både mot sig själv och andra, och utmana sig själv i ett sånt härligt gäng som vi var idag.
När vi gjorde inverterade burpees var jag redan så trött i axlar och framför allt benen så det kändes knappt som att jag lyckades få upp benen mer än 50cm över golvet, där kände jag att jag tappade mycket tid, fick som inget flow i burpeen direkt. Annars gjorde jag som vanligt inte lika djupa airsquats för att spara på knäna.

Inverterade burpees

karin
Karin visar hur man hjular

handstand
Ellen rockar sina handstands!

Med stela ben tackar jag för idag, it’s good to be back!// Sabina